mélyásó kanál

termékismertető

A mélyásó kanál egy munkagépre szerelt homlokrakodóra, vagy önjáró rakodóra csatlakoztatott munkaeszköz. Alapvető feladata föld, kavics, homok, építőipari hulladék rakodása. A kanál kialakítása alkalmas nagy fajsúlyú anyagok rakodására.

A munkaeszközt az erőgép, vagy a traktorra szerelt homlokrakodó hidraulika rendszere üzemelteti.

A munkaeszköz az erőgépre a kanálra hegesztett csatlakozó fülekkel, felfogatással kapcsolódik.

 Az erősített kanáltestet kopásálló anyagból készült oldalélek erősítik.  Cserélhető körmök teszik a kanalat még hatékonyabbá.

Utánrendelhető kopóelemek, köröm kopóhegy.

Amennyiben a listában nem találja az Önnek megfelelő terméket, kérjük, keresse értékesítő kollégánkat!

A csatlakozás és felfogatás meghatározásához ajánlatkérésében kérjük adja meg a rakódó gépe gyártmányát, típusát, évjáratát, emelési kapacitását és a kanál szélességét.

Termékgarancia:

A Kapos Atlas Kft. 1 év garanciát vállal a késztermékekre a Használati útmutatóban leírtak betartásával. Amennyiben a garanciális időn belül a termékkel kapcsolatban probléma merül fel, a hibát garanciális bejelentéssel jelezni kell a Kapos Atlas Kft. felé.

A garanciális bejelentést e-mailben kérjük elküldeni a kereskedelmi e-mail címekre. A bejelentésnek tartalmaznia kell a termék megnevezését, gyári számát, a vásárlás dátumát, valamint a hiba pontos leírását, képekkel alátámasztva a beazonosítás érdekében.

Garanciális ügyek gyors és hatékony megoldását hozzáértő műszaki hátterünk biztosítja.

dolgozzunk együtt!

Forduljon hozzánk bizalommal!
Értékesítőink válaszolnak minden megkeresésre.

értékesítőink

Somogyi Gábor

Senior Értékesítő

 +36 70 799 8456
 Gabor_SOMOGYI@kaposatlas.hu