hírek

A nagy múlttal rendelkező gépgyár több évtizedes tapasztalattal áll külföldi és magyar nagyvállalatok kiemelkedő beszállítói sorában. Célunk, hogy megbízható minőségű acélszerkezetek előállításával maximálisan kielégítsük vevőink igényeit.

Tanterem felújítás: „Egynek minden nehéz; soknak semmi sem lehetetlen.”

Idézhetnénk Széchenyi szavait. A Kapos Atlas ismét összefogott s az eredmény most sem maradt el.
A több évtizede fennálló együttműködés sarkallta cégünket arra, hogy felvállalja Kaposvár egyik, az ipari képzés területén legkiemelkedőbb munkát végző intézmény, az Eötvös Loránd Műszaki Szakközépiskola egyik termének teljes felújítását.

Ez a vállalás jelen esetben nem csak anyagi hozzájárulást jelentett cégünk részéről, de azt is, hogy kollégáink időt és fáradságot nem kímélve a munkálatok jelentős részét maguk végezték el. A felújítás során új mennyezet és világító testek, radiátorok, vizesblokk kerültek felszerelésre, kicserélték a teljes elektronikai hálózatot, a terem alja pedig modern, de strapabíró műgyanta padló burkolatot kapott. Természetesen az esztétikai felújítás sem maradhatott el. A berendezett terem világos, rendezett, tiszta környezetet biztosít a tanulóknak. S hogy ne maradjunk el a kor követelményeitől sem, s támogassuk a fejlődést, a digitális tábla könnyebb használata érdekében a terem új, hálózati csatlakozókkal felszerelt tanári asztalt kapott.

A Kapos Atlas Kft. külső gyakorlati képző helyként kiemelt feladatának tartja a képzés, a képző intézmény és a gyakorlati képző hely szoros együttműködését és a képzések összehangolását. A cél, hogy a „Légy a szakmád mestere!” tehetség gondozó programhoz is minél nagyobb mértékben és minél több hallgató részére biztosítsuk a felkészülés lehetőségét.

Az együttműködés nagyon sokrétű. Iskolai tanulmányaikhoz üzemünkből gépeket, berendezéseket, valamint a gyakorlati oktatáshoz évről-évre megfelelő alapanyagot is biztosítunk térítésmentesen az intézmény számára. A középiskolai és technikusi képzésben részt vevők számára kiemelt tanulmányi ösztöndíjat hirdetünk, melynek célja nem csak a jó tanulmányi eredményre való ösztönzés, hanem a végzés utáni biztos munkahely és megélhetés biztosítása is. A fenti együttműködést mi sem példázza jobban, mint hogy az intézményben végzett hallgatók közül felsőoktatásban való továbbtanulást is támogatva immár gépészmérnökként is foglalkoztatunk kollégát. Jelenlegi kollégáink közül több tucatnyian végeztek szakmai vagy technikusi képzésben, és évek, évtizedek óta dolgoznak velünk, míg vezetői csapatunkban is találunk itt végzett kollégát, melyek a szakmai együttműködés és elköteleződés mellett az együttműködés magasabb szintjére mutatnak.

Bízunk benne, hogy a szakmájuk iránt elhivatott fiatalok töltik majd meg e termet, akik célja a fejlődés, a szakemberré válás. Használjátok a termet egészséggel, adjon motivációt a fejlődésre, a tanulásra!

további híreink

Bábolnai Gazdanapok 2021

A Bábol­nai Nem­zet­közi Gaz­da­na­pok a leg­ré­gibb hagyo­má­nyok­kal ren­del­kező mező­gaz­da­sági kiál­lí­tás Magyar­or­szá­gon. A ren­dez­vény nagy nép­szerű­ség­nek örvend hatá­ra­in­kon innen és túl egyaránt. Idén a Kapos Atlas is

Tovább

Átadták a Kapos Atlas új üzemcsarnokát

A  Külgazdasági és Külügyminisztérium révén fele részben kormányzati támogatással megvalósult beruházás egy régi raktárépület felújítását, átalakítását, valamint CNC-megmunkálóközpontok, eszközök vásárlását foglalta magában. Az üzemcsarnoknak és

Tovább

Beruházás és fejlesztés a Kapos Atlasnál

Beruházással és fejlesztéssel válaszol a Kapos Atlas a koronavírus-járvány okozta gazdasági nehézségekre Egy évvel ezelőtt kapta meg cégünk az „Év munkáltatója” megtisztelő címet, melyet Polgármester

Tovább

Superbrands-díjas a Kapos Atlas

Immáron tizenhatodik alkalommal ítélte oda a Superbrands Magyarország Szakértői Bizottsága a Superbrands díjakat. Az „Év Kaposvári Munkáltatója” cím, majd Genius Loci díj elnyerése után idén,

Tovább

Köszönjük, hogy segítesz egy megosztással

Share on facebook
Share on linkedin
Share on email
Share on print