karrier

értékünk a munkavállalóink

NAGY SZAKMAI MÚLTTAL RENDELKEZŐ SZAKEMBEREINK TUDÁSA BIZTOSÍTJA VÁLLALATUNK KIVÁLÓSÁGÁT. CSAPATKÉNT MŰKÖDÜNK, MINDENNAPJAINKAT A HAGYOMÁNY, A TÖBB ÉVTIZEDES SZAKMAI MÚLT ÉS AZ INNOVÁCIÓ, A TECHNIKAI FEJLŐDÉS, A MINDENNAPOS MEGÚJULÁS JELLEMZI.
„TÖBB, MINT MUNKAHELY”
HISZÜNK ABBAN, HOGY AZ ANYAGI MEGBECSÜLÉS MELLETT A SZÍNVONALAS SZOCIÁLIS KÖRÜLMÉNYEK BIZTOSÍTÁSA, A BÉRENKÍVÜLI JUTTATÁSOK SZÉLES PALETTÁJA ÉS A VÁLLALATI PROGRAMOK, MELYEK IGAZI KÖZÖSSÉGGÉ FORMÁLNAK MINKET, TESZIK TÖBBÉ VÁLLALATUNKAT EGYSZERŰ MUNKAHELYNÉL.
LEGYÉL TE IS RÉSZESE SIKEREINKNEK! CSATLAKOZZ A „2019 ÉV KAPOSVÁRI MUNKÁLTATÓJA” CSAPATUNKHOZ!
Nézd meg állásajánlatainkat!

állásajánlatok

 • Forgácsoló
 • Villanyszerelő /Karbantartó/
 • Gépszerelő, géplakatos
 • Hegesztő
 • Lakatos
 • Festő – fényező
 • Betanított gépkezelő
 • Betanított festő-előkészítő
 • Segédmunkás

Megváltozott munkaképességű takarító, udvaros munkatárs 4 órás munkakörben.

Amit kínálunk:

 • versenyképes fizetés
 • kiemelkedő béren kívüli juttatási csomag (biztosítások, cafetéria és bónusz juttatások)
 • vidéki dolgozóknak bejárási támogatás

Pályakezdők jelentkezését is várjuk!

Jelentkezni munkakör megjelölésével, önéletrajzzal és bizonyítványokkal a karrier@kaposatlas.hu címen lehet.

együttműködés

Az Eötvös Loránd Műszaki Szakközépiskolával együttműködésünk több, mint 25 éves múltra tekint vissza, bár a városban a cég elődjének működésétől 1954.-től és a Kapos Atlas Gépgyár Kft megalakulásától kezdődően 1994.-től folyamatosan és kiemelten támogatta a város szakmunkás és szakképzését, kiemelt gyakorlati képzőhelyként tartották és tartják számon.

Az együttműködés az alapfokú oktatásban tanulók figyelmének felkeltésével indul, a szakmák megismertetésében, az üzemlátogatások és szakembereink folyamatos részvétele a pályaválasztási és pályaorientációs eseményeken mind azt igyekeznek támogatni, hogy jó képességű, a szakmai lehetőségeket kihívásnak megélő fiatalokat nyerjünk meg a szakképzésnek. Középiskolai éveik alatt külső gyakorlati képző helyként kiemelt feladatunknak tartjuk a képzés, a képző intézmény és a gyakorlati képző hely szoros együttműködését és a képzések összehangolását.

Diákjaink évről-évre tanulmányi és szakmai versenyeken vesznek részt és érnek el helyezéseket, melyhez mind oktatási, mind emberi, mind szakmai oldalról minden segítséget megadunk számukra.

A tavalyi évben 2, az idei évben 3 fő tanulónk vett részt szakmai versenyen.

Az elmúlt években folyamatosan emelkedett az ipari tanulóink száma, hiszen a szakember képzéshez, a gazdasági élet erősödéséhez ezáltal is igyekszünk hozzájárulni.

Tanulóinkat folyamatosan figyelemmel kísérjük, erkölcsi és anyagi támogatásuk kiemelkedő.

Az együttműködés nagyon sokrétű. Iskolai tanulmányaikhoz üzemünkből gépeket, berendezéseket, valamint a gyakorlati oktatáshoz évről-évre megfelelő alapanyagot is biztosítunk térítésmentesen az intézmény számára. A középiskolai és technikusi képzésben részt vevők számára kiemelt tanulmányi ösztöndíjat hirdetünk, melynek célja nem csak a jó tanulmányi eredményre való ösztönzés, hanem a végzés utáni biztos munkahely és megélhetés biztosítása is. A fenti együttműködést mi sem példázza jobban, mint hogy az intézményben végzett hallgatók közül felsőoktatásban való továbbtanulást is támogatva immár gépészmérnökként is foglalkoztatunk kollégát. Jelenlegi kollégáink közül több tucatnyian végeztek szakmai vagy technikusi képzésben, és évek, évtizedek óta dolgoznak velünk, míg vezetői csapatunkban is találunk itt végzett kollégát, melyek a szakmai együttműködés és elköteleződés mellett az együttműködés magasabb szintjére mutatnak.

A több évtizede fennálló együttműködés sarkallta cégünket arra, hogy felvállalja Kaposvár egyik, az ipari képzés területén legkiemelkedőbb munkát végző intézmény, az Eötvös Loránd Műszaki Szakközépiskola egyik termének teljes felújítását. Ez a vállalás jelen esetben nem csak anyagi hozzájárulást jelentett cégünk részéről, de azt is, hogy kollégáink időt és fáradságot nem kímélve a munkálatok jelentős részét maguk végezték el. A felújítás során új mennyezet és világító testek, radiátorok, vizesblokk kerültek felszerelésre, kicserélték a teljes elektronikai hálózatot, a terem alja pedig modern, de strapabíró műgyanta padló burkolatot kapott. Természetesen az esztétikai felújítás sem maradhatott el. A berendezett terem világos, rendezett, tiszta környezetet biztosít a tanulóknak. S hogy ne maradjunk el a kor követelményeitől sem, s támogassuk a fejlődést, a digitális tábla könnyebb használata érdekében a terem új, hálózati csatlakozókkal felszerelt tanári asztalt kapott.