hírek

A nagy múlttal rendelkező gépgyár több évtizedes tapasztalattal áll külföldi és magyar nagyvállalatok kiemelkedő beszállítói sorában. Célunk, hogy megbízható minőségű acélszerkezetek előállításával maximálisan kielégítsük vevőink igényeit.

„Év Kaposvári Munkáltatója”

A céget a dolgozók javaslatára a Kapos Atlas Üzemi Tanácsa javasolta a kitüntetésre. Az önkormányzat által 2015-ben alapított elismerést Szita Károly polgármester adta át Horváth Árpádnak, a cég ügyvezető igazgatójának, szerda délelőtt, a gyárban.

A vállalat a dolgozókkal szembeni bánásmód, a fejlesztések, a családi napok és a dolgozói légkör kialakítása miatt érdemelte ki az év munkáltatója díjat.

A céget a dolgozók javaslatára a Kapos Atlas Üzemi Tanácsa javasolta a kitüntetésre.  A Kapos Atlasnál jelenleg mintegy 320-an dolgoznak, a cég hegesztett acélszerkezetek gyártásával foglalkozik. Az önkormányzat által 2015-ben alapított elismerést Szita Károly polgármester adta át Horváth Árpádnak, a cég ügyvezető igazgatójának, szerda délelőtt, a gyárban.

további híreink

Superbrands-díjas a Kapos Atlas

Immáron tizenhatodik alkalommal ítélte oda a Superbrands Magyarország Szakértői Bizottsága a Superbrands díjakat. Az „Év Kaposvári Munkáltatója” cím, majd Genius Loci díj elnyerése után idén,

Tovább

„Év Kaposvári Munkáltatója”

A céget a dolgozók javaslatára a Kapos Atlas Üzemi Tanácsa javasolta a kitüntetésre. Az önkormányzat által 2015-ben alapított elismerést Szita Károly polgármester adta át Horváth Árpádnak,

Tovább

Köszönjük, hogy segítesz egy megosztással

Share on facebook
Share on linkedin
Share on email
Share on print