oldalkiöntésű kanál

A nagy múlttal rendelkező gépgyár több évtizedes tapasztalattal áll külföldi és magyar nagyvállalatok kiemelkedő beszállítói sorában. Célunk, hogy megbízható minőségű acélszerkezetek előállításával maximálisan kielégítsük vevőink igényeit.

termékismertető

Ebbe a kategóriába tartozó kanalaink úgy kerültek kialakításra, hogy megfeleljenek funkcionalitásra irányuló magasabb követelményeinek.

Az oldalkiöntésű kanál a megfelelő eszköz a szűk helyeken történő munkavégzéshez, ahol a kanál kiürítése a menetirányra merőlegesen történik. Jól alkalmazható például csatorna- és kábelépítési munkákhoz az árkok visszatöltéséhez.

Amennyiben a listában nem találja az Önnek megfelelő terméket, kérjük, keresse értékesítő kollégánkat!

A csatlakozás és felfogatás meghatározásához ajánlatkérésében kérjük adja meg a rakódó gépe gyártmányát, típusát, évjáratát, emelési kapacitását és a kanál szélességét.

Termékgarancia:

A Kapos Atlas Kft. 1 év garanciát vállal a késztermékekre a Használati útmutatóban leírtak betartásával. Amennyiben a garanciális időn belül a termékkel kapcsolatban probléma merül fel, a hibát garanciális bejelentéssel jelezni kell a Kapos Atlas Kft. felé.

A garanciális bejelentést e-mailben kérjük elküldeni a kereskedelmi e-mail címekre. A bejelentésnek tartalmaznia kell a termék megnevezését, gyári számát, a vásárlás dátumát, valamint a hiba pontos leírását, képekkel alátámasztva a beazonosítás érdekében.

Garanciális ügyek gyors és hatékony megoldását hozzáértő műszaki hátterünk biztosítja.

LET'S WORK TOGETHER!

Please contact us!
Our representatives respond to all requests.

értékesítőink

Tóth Lajos

Önjáró rakodó szerelékek

+36 20 955 3136
 toth.lajos@kaposatlas.hu

Nagy Bálint

Homlokrakodó szerelékek

+36 30 259 9391
 nagy.balint@kaposatlas.hu

Kiss Géza

Munkahengerek

+36 20 267 1799
 kiss.geza@kaposatlas.hu