EXCAVATOR BUCKET

The machine factory, which has a long history, has decades of experience in the line of outstanding suppliers of large foreign and Hungarian companies. Our goal is to satisfy the needs of our customers to the maximum by producing reliable quality steel structures.

termékismertető

A mélyásó kanál egy munkagépre szerelt homlokrakodóra, vagy önjáró rakodóra csatlakoztatott munkaeszköz. Alapvető feladata föld, kavics, homok, építőipari hulladék rakodása. A kanál kialakítása alkalmas nagy fajsúlyú anyagok rakodására.

A munkaeszközt az erőgép, vagy a traktorra szerelt homlokrakodó hidraulika rendszere üzemelteti.

A munkaeszköz az erőgépre a kanálra hegesztett csatlakozó fülekkel, felfogatással kapcsolódik.

 Az erősített kanáltestet kopásálló anyagból készült oldalélek erősítik.  Cserélhető körmök teszik a kanalat még hatékonyabbá.

Utánrendelhető kopóelemek, köröm kopóhegy.

Amennyiben a listában nem találja az Önnek megfelelő terméket, kérjük, keresse értékesítő kollégánkat!

A csatlakozás és felfogatás meghatározásához ajánlatkérésében kérjük adja meg a rakódó gépe gyártmányát, típusát, évjáratát, emelési kapacitását és a kanál szélességét.

Termékgarancia:

A Kapos Atlas Kft. 1 év garanciát vállal a késztermékekre a Használati útmutatóban leírtak betartásával. Amennyiben a garanciális időn belül a termékkel kapcsolatban probléma merül fel, a hibát garanciális bejelentéssel jelezni kell a Kapos Atlas Kft. felé.

A garanciális bejelentést e-mailben kérjük elküldeni a kereskedelmi e-mail címekre. A bejelentésnek tartalmaznia kell a termék megnevezését, gyári számát, a vásárlás dátumát, valamint a hiba pontos leírását, képekkel alátámasztva a beazonosítás érdekében.

Garanciális ügyek gyors és hatékony megoldását hozzáértő műszaki hátterünk biztosítja.

LET'S WORK TOGETHER!

Please contact us!
Our representatives respond to all requests.

Our sales staff

Lajos Tóth

Önjáró rakodó szerelékek

+36 20 955 3136
 toth.lajos@kaposatlas.hu

Bálint Nagy

Homlokrakodó szerelékek

+36 30 259 9391
 nagy.balint@kaposatlas.hu

Géza Kiss

Munkahengerek

+36 20 267 1799
 kiss.geza@kaposatlas.hu