Crop bucket

The machine factory, which has a long history, has decades of experience in the line of outstanding suppliers of large foreign and Hungarian companies. Our goal is to satisfy the needs of our customers to the maximum by producing reliable quality steel structures.

Product information

Ebben a kategóriában található kanalaink termény, és egyéb könnyű fajsúlyú (műanyag, faforgács, hulladék) anyagok rakodására lettek kifejlesztve.  

A kanál központi teste egy lemezből van kialakítva, külső merevítésekkel; az oldalfalak kopásálló acél bordázattal vannak ellátva.  

Minden kanál kúpos kialakítású, ezért könnyen meríthető, továbbá lehetővéteszi a kanál gyors és teljes kiürítését.  Kanalunk kialakítása teljes merítést tesz lehetővé, így nem szóródik ki a takarmány.

Kettős élezésű, csavarozott (cserélhető) kopólemez külön utánrendelhető.

Amennyiben a listában nem találja az Önnek megfelelő terméket, kérjük, keresse értékesítő kollégánkat!

A csatlakozás és felfogatás meghatározásához ajánlatkérésében kérjük adja meg a rakódó gépe gyártmányát, típusát, évjáratát, emelési kapacitását és a kanál szélességét.

Termékgarancia:

A Kapos Atlas Kft. 1 év garanciát vállal a késztermékekre a Használati útmutatóban leírtak betartásával. Amennyiben a garanciális időn belül a termékkel kapcsolatban probléma merül fel, a hibát garanciális bejelentéssel jelezni kell a Kapos Atlas Kft. felé.

A garanciális bejelentést e-mailben kérjük elküldeni a kereskedelmi e-mail címekre. A bejelentésnek tartalmaznia kell a termék megnevezését, gyári számát, a vásárlás dátumát, valamint a hiba pontos leírását, képekkel alátámasztva a beazonosítás érdekében.

Garanciális ügyek gyors és hatékony megoldását hozzáértő műszaki hátterünk biztosítja.

LET'S WORK TOGETHER!

Please contact us!
Our representatives respond to all requests.

Our sales staff

Gábor Somogyi

Senior Sales Manager

+36 70 799 8456
Gabor_SOMOGYI@kaposatlas.hu

Anett Vető

Sales Manager

+36 70 519 7277
Anett_VETO@kaposatlas.hu