seitenkippschaufel

Unser Unternehmen, das eine langjährige Geschichte und eine über mehrere Jahrzehnte lang angesammelte Erfahrung aufweisen kann, ist bevorzugter Lieferant für inländische und ausländische Großunternehmen. Unser Ziel ist es, die Bedürfnisse unserer Kunden bestens zu erfüllen und mit der zuverlässigen Qualität unserer Stahlkonstruktionen zu überzeugen.

produktinformation

Ebbe a kategóriába tartozó kanalaink úgy kerültek kialakításra, hogy megfeleljenek funkcionalitásra irányuló magasabb követelményeinek.

Az oldalkiöntésű kanál a megfelelő eszköz a szűk helyeken történő munkavégzéshez, ahol a kanál kiürítése a menetirányra merőlegesen történik. Jól alkalmazható például csatorna- és kábelépítési munkákhoz az árkok visszatöltéséhez.

Amennyiben a listában nem találja az Önnek megfelelő terméket, kérjük, keresse értékesítő kollégánkat!

A csatlakozás és felfogatás meghatározásához ajánlatkérésében kérjük adja meg a rakódó gépe gyártmányát, típusát, évjáratát, emelési kapacitását és a kanál szélességét.

Termékgarancia:

A Kapos Atlas Kft. 1 év garanciát vállal a késztermékekre a Használati útmutatóban leírtak betartásával. Amennyiben a garanciális időn belül a termékkel kapcsolatban probléma merül fel, a hibát garanciális bejelentéssel jelezni kell a Kapos Atlas Kft. felé.

A garanciális bejelentést e-mailben kérjük elküldeni a kereskedelmi e-mail címekre. A bejelentésnek tartalmaznia kell a termék megnevezését, gyári számát, a vásárlás dátumát, valamint a hiba pontos leírását, képekkel alátámasztva a beazonosítás érdekében.

Garanciális ügyek gyors és hatékony megoldását hozzáértő műszaki hátterünk biztosítja.

LASS UNS ZUSAMMEN ARBEITEN!

Kontaktieren Sie uns mit Vertrauen!
Unsere Verkäufer beantworten alle Anfragen.

értékesítőink

Tóth Lajos

Önjáró rakodó szerelékek

+36 20 955 3136
 toth.lajos@kaposatlas.hu

Nagy Bálint

Homlokrakodó szerelékek

+36 30 259 9391
 nagy.balint@kaposatlas.hu

Kiss Géza

Munkahengerek

+36 20 267 1799
 kiss.geza@kaposatlas.hu