hírek

A nagy múlttal rendelkező gépgyár több évtizedes tapasztalattal áll külföldi és magyar nagyvállalatok kiemelkedő beszállítói sorában. Célunk, hogy megbízható minőségű acélszerkezetek előállításával maximálisan kielégítsük vevőink igényeit.

A Kapos Atlas dolgozóival telt meg a Töröcskei tó partja

Hagyományteremtő szándékkal, idén első alkalommal került megrendezésre a Töröcskei tónál az I. Kapos Atlas Kupa. A horgászversenyre a cég dolgozóit és családtagjaikat várták a szervezők.

A reggeli dudaszó nem a munkakezdést jelezte a Töröcskei -tónál összegyűlt Kapos Atlas dolgozóknak. Elvégezhették a versenyt megkezdő első bedobást. A versenyzőknek 5 órájuk volt, hogy a lehető legtöbb, illetve legnagyobb halat a horgukra csalogassák.

Az eredmény önmagáért beszélt, a nevezett 47 versenyző összesen több, mint 240 Kg halat fogott ki. A verseny végén külön gyerek és felnőtt kategóriában hirdettek eredményt, illetve átadták a legnagyobb hal kifogójának járó serleget is. Az értékes ajándékok mellett minden jelenlévő kisgyerek hazavihetett egy horgászfelszerelés csomagot.

további híreink

Superbrands-díjas a Kapos Atlas

Immáron tizenhatodik alkalommal ítélte oda a Superbrands Magyarország Szakértői Bizottsága a Superbrands díjakat. Az „Év Kaposvári Munkáltatója” cím, majd Genius Loci díj elnyerése után idén,

Tovább

„Év Kaposvári Munkáltatója”

A céget a dolgozók javaslatára a Kapos Atlas Üzemi Tanácsa javasolta a kitüntetésre. Az önkormányzat által 2015-ben alapított elismerést Szita Károly polgármester adta át Horváth Árpádnak,

Tovább

Köszönjük, hogy segítesz egy megosztással

Share on facebook
Share on linkedin
Share on email
Share on print