Minőségirányítás

Minőség- és környezetpolitika

A Kapos Atlas Gépgyár Kft. emelő és anyagmozgató gépek, munkaeszközök, hegesztett és megmunkált részegységeinek gyártásával, festésével és szerelésével foglalkozó vállalat. A stratégiai iránynak megfelelően a vezetés legfontosabb célja, hogy termékei és szolgáltatásai minőségével maradéktalanul megfeleljen a vevők igényeinek, biztosítsa megelégedettségüket, gondoskodjon a környezet védelméről. Ennek érdekében integrált irányítási rendszert működtetünk, melyben a következő fő alapelveket fogalmaztuk meg:

 • Hatékony, gazdaságos, stabil működésünkkel biztosítjuk a minőség (MSZ EN ISO 9001:2015) - és környezetirányítási (MSZ EN ISO 14001:2015) rendszer működtetéséhez szükséges emberi és anyagi erőforrásokat
 • A Társaság vezetése folyamatosan figyelemmel kíséri az integrált rendszer működését; konkrét, mérhető célkitűzéseket fogalmaz meg annak értékelhetősége érdekében.
 • A vevői igényeket minden szempontból kielégítő termékeket gyártunk, módszeresen törekszünk a hibák megelőzésére; határidőre történő szállításokra.
 • Kölcsönösen előnyös kapcsolatok kialakítására törekszünk szállítóinkkal, partnereinkkel.
 • Rendszeres képzéssel és továbbképzéssel biztosítjuk, hogy munkatársaink a minőség- és környezetközpontú rendszer fenntartásában aktívak és eredményesek legyenek.
 • Folyamatos fejlesztéseket végzünk a minőség, a környezetvédelem és a munkavédelem területén.
 • Környezetvédelmi céljaink elérése érdekében olyan intézkedéseket hozunk, amelyek lehetővé teszik a környezetterhelési kockázatok mérését, értékelését és csökkentését.
  Kötelezettséget vállalunk arra, hogy a vonatkozó környezetvédelmi és egyéb jogszabályokat, hatósági előírásokat (megfelelési kötelezettségeket) maradéktalanul betartjuk, törekszünk a környezetszennyezés megelőzésére és a környezeti hatások-, a környezetterhelés csökkentésére, a környezeti teljesítmény növelése.
 • Törekszünk a minőségi munkavégzésre, a környezettudatos vállalati kultúra fenntartására.
  Nyilatkozatunkat (mely megfelel a szervezet szándékainak és környezetének, valamint támogatja annak stratégiai irányvonalát) megismertetjük munkavállalóinkkal, partnereinkkel, alvállalkozóinkkal, és azt a mindennapi munkavégzés során érvényesítjük, folyamatainkat rendszeresen átvizsgáljuk, és folyamatosan fejlesztjük. Elvárjuk, hogy munkavállalóink, alvállalkozóink személyes tudásukkal és felelős munkavégzésükkel járuljanak hozzá a vállalkozás sikeréhez.
MEGELÉGEDETTSÉG, MINŐSÉG, MINIMÁLIS MELLÉKTERMÉK

 Kaposvár, 2018.04.01.

Horváth Árpád
ügyvezető igazgató

Munkánkat Társaságunk működési sajátosságainak és az alább felsorolt szabványok követelményeinek a figyelembevételével végezzük a szervezeti felelősségi és hatáskörök alapján.

EN 1090-2:2008+A1:2011
DIN EN ISO 3834-2
MSZ EN ISO 9001:2015
MSZ EN ISO 14001:2015


Vissza az előző oldalra