bemutatkozás

A nagy múlttal rendelkező gépgyár több évtizedes tapasztalattal áll külföldi és magyar nagyvállalatok kiemelkedő beszállítói sorában. Célunk, hogy megbízható minőségű acélszerkezetek előállításával maximálisan kielégítsük vevőink igényeit.

A több évtizede Kaposváron jelen lévő mezőgazdasági és építőipari gépgyártás 70 éves szakmai tapasztalatát ötvözzük a jelen kor technikáival, fiatalos lendületével, a tőlünk megszokott precizitással, megbízhatósággal.

Az ISO 9001:2015, ISO 14001:2015, ISO 3834-2, EN 1090-2:2008+A1:2011,
minősítéssel rendelkező cégünk a hegesztés-technológia mellett CNC-forgácsolással, plazmavágással, lángvágással és elektrosztatikus festési technológiával rendelkezik.

Cégünk jelenlegi nevét 1994-ben kapta, mikor is a német tulajdonos az Atlas Weyhausen GmbH megvette a gyárat. A Kapos Atlas Gépgyár Kft. emelő- és anyagmozgató gépek, munkaeszközök hegesztett és megmunkált részegységeinek gyártásával, festésével és szerelésével foglalkozik.

Fő profilunk hegesztett acélszerkezetek gyártása, ami kiterjed az építőipari rakodógépek szerkezeti egységeire, ezen gyártmányok hidraulikus szerelésére és a hozzá kapcsolható munkaeszközök gyártására. Termékeinket a WEYCOR AR típusú homlokrakodókba, YANMAR és MANITOU típusú gépekbe építik be.