Bemutatkozás

Cégprofil

Fő profilunk a hegesztett acélszerkezetek gyártása, ami kiterjed a mezőgazdasági és építőipari rakodógépek szerkezeti egységeire, továbbá e gyártmányok hidraulikus szerelésére és a hozzá kapcsolható munkaeszközök gyártására. A rendelkezésünkre álló technológiák lehetővé teszik egyéb darabolási (olló-, plazma-, lángvágás), hegesztési (Cloos hegesztőrobot, ill. minősített hegesztőmunkások), forgácsolási (NC, CNC megmunkáló központ) feladatok elvégzését, valamint nemrégiben létesült festőüzemünkben a megrendelői igényeknek megfelelően a készre festést is. Kis és nagyszériás, valamint egyedi munkákat egyaránt vállalunk.

Küldetés

Célunk, hogy megbízható minőségű acélszerkezetek előállításával maximálisan kielégítsük vevőink igényeit, magas színvonalon szolgáljuk ki őket. Folytonos fejlesztéssel és fejlődéssel igyekszünk megfelelni az acélszerkezet- és gépgyártás kihívásainak, a jövőben is pontos és precíz munkával állunk vevőink rendelkezésére.

Minőség- és környezetpolitika

A Kapos Atlas Gépgyár Kft. emelő és anyagmozgató gépek, munkaeszközök, hegesztett és megmunkált részegységeinek gyártásával, festésével és szerelésével foglalkozó vállalat. A stratégiai iránynak megfelelően a vezetés legfontosabb célja, hogy termékei és szolgáltatásai minőségével maradéktalanul megfeleljen a vevők igényeinek, biztosítsa megelégedettségüket, gondoskodjon a környezet védelméről. Ennek érdekében integrált irányítási rendszert működtetünk, melyben a következő fő alapelveket fogalmaztuk meg:

 • Hatékony, gazdaságos, stabil működésünkkel biztosítjuk a minőség (MSZ EN ISO 9001:2015) - és környezetirányítási (MSZ EN ISO 14001:2015) rendszer működtetéséhez szükséges emberi és anyagi erőforrásokat
 • A Társaság vezetése folyamatosan figyelemmel kíséri az integrált rendszer működését; konkrét, mérhető célkitűzéseket fogalmaz meg annak értékelhetősége érdekében
 • A vevői igényeket minden szempontból kielégítő termékeket gyártunk, módszeresen törekszünk a hibák megelőzésére; határidőre történő szállításokra
 • Kölcsönösen előnyös kapcsolatok kialakítására törekszünk szállítóinkkal, partnereinkkel;
 • Rendszeres képzéssel és továbbképzéssel biztosítjuk, hogy munkatársaink a minőség- és környezetközpontú rendszer fenntartásában aktívak és eredményesek legyenek
 • Folyamatos fejlesztéseket végzünk a minőség, a környezetvédelem és a munkavédelem területén;
 • Környezetvédelmi céljaink elérése érdekében olyan intézkedéseket hozunk, amelyek lehetővé teszik a környezetterhelési kockázatok mérését, értékelését és csökkentését.
 • Kötelezettséget vállalunk arra, hogy a vonatkozó környezetvédelmi és egyéb jogszabályokat, hatósági előírásokat (megfelelési kötelezettségeket) maradéktalanul betartjuk, törekszünk a környezetszennyezés megelőzésére és a környezeti hatások-, a környezetterhelés csökkentésére, a környezeti teljesítmény növelése.
 • Törekszünk a minőségi munkavégzésre, a környezettudatos vállalati kultúra fenntartására.

Nyilatkozatunkat (mely megfelel a szervezet szándékainak és környezetének, valamint támogatja annak stratégiai irányvonalát) megismertetjük munkavállalóinkkal, partnereinkkel, alvállalkozóinkkal, és azt a mindennapi munkavégzés során érvényesítjük, folyamatainkat rendszeresen átvizsgáljuk, és folyamatosan fejlesztjük. Elvárjuk, hogy munkavállalóink, alvállalkozóink személyes tudásukkal és felelős munkavégzésükkel járuljanak hozzá a vállalkozás sikeréhez.

MEGELÉGEDETTSÉG, MINŐSÉG, MINIMÁLIS MELLÉKTERMÉK

 

Kaposvár, 2018.04.01.

Horváth Árpád
ügyvezető igazgató

Munkánkat Társaságunk működési sajátosságainak és az alább felsorolt szabványok követelményeinek a figyelembevételével végezzük a szervezeti felelősségi és hatáskörök alapján.

 • EN 1090-2:2008+A1:2011
 • DIN EN ISO 3834-2
 • MSZ EN ISO 9001:2015
 • MSZ EN ISO 14001:2015

 


Vissza az előző oldalra